Welkom bij Haras de L’Eguille

Gwen van Tilburg won met haar Quinn de L’Eguille de klasse L-dressuur met een score van 203 punten, 10 punten meer dan no 2.
Gwen liet op vrijdag met Tango de Leguille 2 foutloze ronden noteren en wist op zondag in de finale op de 8e plaats beslag te leggen eveneens met 2 foutloze parcoursen. Gwen is met Quinn nu opgenomen in het A-kader eventing voor de pony’s. Na het NK in het weekend 29/6 -30/6 gaat de beslissing vallen of deze succesvolle combinatie wordt geselecteerd voor het EK in Arezzo (Italië)

De 12 jarige
Anne May van Heemstra vormt sinds enige maanden een nieuwe combinatie met Opaal de L’Eguille. Zij weet in korte tijd tot aansprekende resultaten te komen met Opaal. Zo bereikte zij In Almelo in het progressief een heel goede 16e plaats van de 78 deelnemers.

De pas 11 jarige
Livia Miranda wist met haar nieuwe pony Odin de L’Eguille, die zij pas 3 weken onder het zadel heeft, in de klasse B-dressuur de eerste 2 winstpunten te bemachtigen. Een knappe prestatie, Almelo is een mega concours met een indrukwekkende entourage.

Leidschendam 29 juni 2013. Gwen van Tilburg heeft met haar Quinn de L’Eguille op overtuigende wiijze het Nederlands Kampioenschap Eventing Pony’s behaald. Na een prima gereden dressuurproef pakte Gwen een voorsprong, die ze met overtuiging wist te verdedigen. Aan het eind van de wedstrijd was het verschil 7,3 strafpunten met de nummer twee. Deze uitslag levert deze combinatie een plaats in het team wat eind juli af reist naar Arrrezo (IT) voor het Europees Kampioenschap eventing pony’s ! Er was ook teamgoud voor de equipe met Gwen, Anne Groot Koerkamp, Angela Kolle Gerdine Frens , die als equipe de top 4 van het eindklassement vormden .

Een andere de L’Eguille pony, Geotrade’s Solomon de L’Eguille wist onder Roza Driessen in de klasse L, een heel verdienstelijke 10e plaats te veroveren in een groot veld van 32 deelnemers.

Het resultaat van de dresuuur verhinderde nu nog een hogere uitslag, maar Roza wist met het onderdeel springen en de cross het aantal strafpunten tot 3,6 te beperken door een geringe tijdoverschrijding in de cross, dus super gereden !