Merrie
2003
Zwart/kopersnuit
1.46,5
Z1 dressuur, Z-springen startger. en B-SGW, ze behaalde bij de stamboek keuring 80 punten voor exterieur en 75 punten voor beweging. Werd vlot STER en beste nietzogende 4jaar en oudere merrie op de regionale keuring in 2008.

Vader Priory Firelight II is een hengst met een heel fijn karakter en een uitmuntend exterieur, hij fokt veulens met front, een mooi exterieur, een super karakter, beweging en zonder uitzondering goede springaanleg. Hij komt van de wereldberoemde Priory stoeterij van Mrs. Green uit Engeland, waaruit in diverse landen hengsten een hoeksteen in de fokkerij zijn gebleken zoals in Nederland Priory Prickle

Moeder Mastwood Papillon is een apart lieve merrie, die uit een unieke familie stamt, met o.a. 13 goedgekeurde hengsten.

Grootmoeder Polsbury Pepper
(Queenswood Solomon X Polsbury Pamela) kreeg op een keuring in Nederland een 10 voor type van een buitenlands jurylid.

Grootvader Valentino is een KEUR, PREFERENT, PRESTATIE FOKHENGST die zeer goede nakomelingen heeft in de sport en op de keuringsbaan waaronder, Sulaatik’s Timmy Z-dressuur / Z-springen / internationaal SGW, Sulaatik’s Yuri EK springen en Polsbury Pinoccio, die in 2002 in Frankrijk New Forest sportpony van het jaar is geworden.
Op de keuringsbaan is dat natuurlijk meervoudig
Algemeen kampioen in Nederland, Sulaatik’s Jelly Marmalade en Pulsbury Pimpernel meervoudig Algemeen kampioen in België .
Er werden tot nu toe 9 zonen van Valentino goedgekeurd voor de dekdienst: Nederland (4), België (2), Duitsland (1), Denemarken (1) en Engeland/Frankrijk (1) .

Overgrootmoeder Polsbury Pamela
is één van de 1e vijf elite merries in Nederland. Er zijn van Pamela 2 zonen en 3 kleinzonen goedgekeurd voor de dekdienst. Zij is in 2001,2002, 2003, 2004 en 2006 Elite merrie van het jaar geworden.

Volle broer van moeder: Mastwood Pepperson
(Valentino X Polsbury Pepper) is goedgekeurd voor de dekdienst in België. Hij was op 6 jarige leeftijd ook al Z-dressuur met winstpunten hij loopt nu internationaal lichte tour. Hij is in 2002 reserve kampioen van de dekhengsten van Belgie geworden.

Drie-kwart broer van moeder: Polsbury Pinoccio
(Valentino X Polsbury Pamela) stond in 2000 in Engeland ter dekking en werd bovendien kampioen van de driejarige hengsten op de Breed Show van het Engelse moederstamboek. Hij is in 2001 voor de dekdienst verkocht naar Frankrijk. En heeft daar in 2002 de prijs gewonnen voor de beste New Forest sportpony van het jaar.

Drie-kwart broer van moeder: Polsbury Popov
(Valentino X Polsbury Pamela) is goedgekeurd voor de dekdienst in Denemarken, in 2005 hij geselecteerd voor het nationale dressuurteam van Denemarken.
Een zoon van Popov was in 2002 Kampioen van de dekhengsten in Denemarken.

Drie-kwart zus van moeder: Polsbury Pimperne
l (Valentino X Polsbury Pamela) is in 2001, 2002 en 2003 kampioen van Belgie geworden.

Geslacht:
Geboren:
Kleur:
Stokm:
Africhting:
Bijzonderh: